Julklappar i skymningen

Idag skyndade jag mig hem från anställningsjobbet för att hinna fånga ljuset innan skymningen, och det gick si så där som du ser. Jag har så svårt att få ihop det vissa veckor då jobb och liv bara rullar på och det är grått och mörkt nästan hela tiden. Här är jag i alla fall med ostyrigt hår och klädd i en av årets julklappar. Älskar det drömmiga mönstret av stjärnhimmel. Helgens blommor blir omsnittade eukalyptus och amaryllis som håller på att falla sönder. Det finns något vackert i det tycker jag…

Älskar att min familj vet vad jag tycker om och att vi kan hitta en lagom nivå för det här med julklappar. Bubbel med mitt namn på, te med världsfint omslag, Spruzzi vivente skål från Artielleriet, äggkoppar Ostindia från Rörstrand, Och presentkort på bio och kultur. Blusen och örhängen gav jag till mig själv, och det är bästa Elisabeth som skapar dessa tunna vackra droppar att hänga i örat.

En annan dag ska jag visa dig vad barnen fick i julklapp, berätta om skåpet som är det tyngsta jag någonsin burit men som har det allra vackraste glasfönster, och om känslan när barnen åkte till pappan efter vår intensiva varma kärleksfulla julbubbla. En annan dag min vän.

Önskar dig en fin helg och ett Gott nytt år om jag inte hinner titta in här innan 2017 är slut.

Varm kram ❤

 

2 reaktioner till “Julklappar i skymningen

  1. Önskar dig en fin och kärleksfull helg fina du! Din blogg är en av mina favoritlplatser att kika in hos så tack för detta året!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s