Julens blommor

På vägen hem från storebrors julavslutning gick jag in på Linnégatans blomsterhandel och köpte julens blommor. En mix av amaryllis i olika nyanser, anemoner, rosor och eukalyptus. Här hemma tenterar allt att kännas lite väl grått och kontrastlöst så här års, så just nu älskar jag det röda extra mycket.

När jag kom hem la jag ihop alla blommor till en bunt och drabbades av den där sortens rus som nog bara blommor kan ge mig… Några paket har smugit sig in under granen och trots att jag egentligen tycker om att sätta min egen prägel på paketen, tackade jag Ja till att få allting inslaget när jag gjorde julens största inköp på Grandpa häromdagen.

I granen hänger än så länge endast dessa bjällror som jag gjort av gamla ljushållare i mässing, köpta på loppis för  bara några kronor. Nu sitter en pärla i varje och plingar till när man skakar den lätt. Imorgon ska barnen få klä färdigt granen och jag ska släppa taget om allt annat och gå in i deras julmagi. Längtar ❤

Det här är min vackraste sång just nu.

Köpte precis en biljett till Sarah Klangs releasefest i Februari till mig själv i julklapp. Försöker överlag att skämma bort mig själv lite extra runt jul och under granen ligger något väldigt fint och lite drömmigt och väntar på mig.

Nu min vän saktar vi ner. Och så önskar jag dig dagar av närhet, värme och ro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s