Kvällens outfit

Som du redan vet försöker jag hålla mig borta från hetsig konsumtion och spontanköp, och hellre investera i kvalitet och långvarighet. Jag fullkomligt älskar min vinröda, lätt överdimensionerade tröja Nor sweater från Göteborgsbaserade TOBA. Företaget består av två tjejer som skapar plagg med fokus på riktlinjer och kontraster, alla produkter är gjorda av 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull och genom att köpa ett TOBA-plagg bidrar du direkt till Great Andoh International School i Ghana. Så himla bra, eller hur?

Ikväll ska jag på julmiddag med mina gulliga kollegor på anställningsjobbet. Tänker att det blir glittriga byxor och kanske den här tröjan till. Glittriga byxor är också en av mina bättre investeringar, eftersom jag använt dem så otroligt mycket och man känner sig alltid festlig i dem.

Eller kanske den svarta baströjan Julie Polo som jag också  tycker väldigt mycket om och redan har använt flitigt både till vardags med jeans och till fest.

Titta runt i deras egen shop för bättre bilder på detaljerna. Så himla fint alltihop. Nästan så jag skulle vilja ha alla tröjor i min garderob.

Ha en fin fredag nu ❤

4 reaktioner till “Kvällens outfit

  1. Hej! Kollade in Tobas hemsida, och blev också sugen på typ allt 🙂 Får jag fråga vad du har för storlek på din Nor-tröja?

    1. jag har L på båda mina Toba… har svårt för när det sitter för stramt i halsen eller någon annanstans. Är egentligen en M 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s