Julig kaka och samtal

Jag och Sofia hade några långsamma timmar igår med kaffe och julig kaka på bordet, och fokus på bilder och samtal. Det är så sällan jag hinner åka hem till henne så det var verkligen perfekt att kunna kombinera jobb med något som fyller på mig lika mycket på ett privat plan. Min fina Sofia. Svårt att beskriva vad hon gjort för mig under dom åren vi känt varandra. Hennes närvaro under mitt turbulenta år efter separationen och paniken när jag inte visste var vi skulle bo, helt ovärderlig. Hon är en av dem som sett mina allra sköraste sidor och som alltid lyckas lyfta upp mig genom sitt sätt att vara.

Hon hade hittat en väldigt fin stjärna på loppis som du ser i bakgrunden. Och så tycker jag att kaffekannan är så himla fin.

Mjuk pepparkaka med glasyr och lingon. Juligt, vackert, gott.

Och Amaryllis i stora fång är verkligen underbart. Dom alldeles röda är fantastiska när det kommer till att skapa julkänslor

Skulle kunna sitta där vid bordet en hel dag och fördjupa mig i allt värdefullt. Fylla på kaffet om och om igen med julklassiker i bakgrunden, krypa ihop i stickad tjocktröja med knäna under hakan, samtala utan tidsram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s