Morgon hos Sofia

Det var riktigt mörkt när jag landade i Sofias kök tidigt på förmiddagen. Hon välkomnade mig med kaffe, hembakat knäcke och pepparkakor. Omringade av levande ljus och grandoft började vi med att prata i kapp om våra liv och jobb.

Jag blev så sugen på att byta ut vårt köksbord till något mörkare när jag såg det här, och sugen på att baka knäckebröd. Vi pratade om att åka ut ett dygn till hennes föräldrar någon gång snart och göra just sånt där. Baka, vila, promenera i naturen och hitta ro inne hos fåren.

Det var otroligt mörkt idag, som du ser, och jag önskar att jag någon gång ska ge mig tid att lära mig kameran på riktigt och inte bara gå på känsla precis som när det gäller det mesta…

Nu sitter jag i pyjamas i soffan och barnen snusar i sängen intill. Dagen har varit lång, varm och intensiv. Jag har varit på två magiska Luciafiranden och gråtit på båda. Nu spelas Sarah Klang hos mig, precis som igår, i förrgår och säkert imorgon.

Och jag återkommer snart med fortsättningen på den här ruggiga men vackra dagen ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s