Julens stjärnor

Precis som annacate tycker jag att det finaste till jul hittas på loppis. Jag har faktiskt ganska svårt för att komma på vad jag skulle vilja ha för något om jag tänker på nya ting. Men när jag letar bland gamla saker  är det ofta så enkelt, kanske för att det påminner om något från förr, något man har ett alldeles magiskt drömmigt julminne till som barn.

Här är några små ting som fått följa med mig hem. Älskar fina stöpta ljus och visst var korten vackrare förr? Tant Grön, Tant Brun och Tant Gredelin är verkligen barndom för mig. Elsa Beskows man var dessutom en gammal släkting till oss, så kanske har böckerna legat mig ännu varmare om hjärtat just därför.

Julens stjärnor.

Jag köpte en hel påse för en femma för några jular sedan. Du som följt mig länge minns säkert hur lyrisk jag var då. Och jag tycker fortfarande väldigt mycket om dem.

Och häromdagen kom jag på att jag ville ha ett änglaspel. Tänker att det är en sådan typiskt magisk sak som barnen kommer minnas hela livet sen. Det där plingandet, änglarna och skenet. Men stället för att köpa nytt sökte jag på Tradera och hittade en hel drös. Flera äldre, superfina varav ett blev mitt för under hundra kronor. Ett tips!

Nu ska jag packa och krypa ner i sängen för imorgon bitti åker jag och barnen söder ut för att träffa en väldigt fin vän med familj.

Så nu tar vi helg ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s