Godnattsagor för rebelltjejer

Åh, jag blir så glad inombords när jag tänker på alla kvällar som jag och barnen ska ligga och läsa tillsammans ur Godnattsagor för rebelltjejer på julllovet. Det känns verkligen som den bästa julklappen jag kan komma på att ge till någon mellan 5 och 100 typ.

Boken innehåller hundra historier om kvinnliga förebilder: konstnärer, musiker, boxare, forskare, dansare, politiker osv och illustrationerna är gjorda av kvinnliga konstnärer över hela jorden. Nina Simone, Frida Kahlo, Coco Chanel och Yoko Ono är några av namnen…

Just nu ligger jag själv och läser om alla fantastiska kvinnor om kvällarna, men sen ska ska lillasyster få den i julklapp. Kanske att jag köper några till, för jag vet så många som skulle må bra av den här boken och peppen att våga ❤

En reaktion till “Godnattsagor för rebelltjejer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s