I rummet och fantasin

Du får inte göra någonting utan mig, mamma, sa han när han åkte till pappan. En lika svår som viktig uppmaning. Men nej, jag har inte gjort något på egen hand, utan tillsammans har vi lyft möbler, plockat ner tavelväggar och rensat ut hans saker från hennes.

För att sen sätta upp igen och hitta nya platser. Han har haft ett finger med i allt, bestämt tavlor och var dom ska sitta. Han har lånat blommor från mina fönster, spikat, bäddat, flyttat runt och känt in. Han kommer på dom mest briljanta idéerna och är så otroligt rolig att samarbeta med.

Och jag blev så glad när han drog fram en Zizustadt och frågade om det var ok att han tog en sådan. Här har han nålat upp sina mål. Hur fint är inte det? Att drömma sig bort och ha mål vart man vill ta sig i den drömmigaste fantasistaden jag känner till. Jag har sagt att han får klottra, nåla, rita och drömma hur mycket han vill i Zizustadt och ser så mycket fram emot att se vad som kommer hända där…

Fortsättning följer.

Ps. Jag har fortfarande några kartor kvar, så om du vill beställa är du varmt välkommen att maila till nannavanberlekom@gmail.com

8 reaktioner till “I rummet och fantasin

  1. Hej Nanna! Jag skulle gärna vilja beställa en av den fina staden. Eller kartan. Den ser så fin ut.mvh Jonna Ekdahl

  2. Så himla underbart ❤min son står och drömmer sig bort i kartan hos oss också. Visar hur man kör till mormor och morfar, var vi bor och var hans kompisar bor! Och så fint allt! Hans egna rum! Har försökt formulera något om det gröna rummet, men jag lyckas inte forma orden, tycker det är så himla fint att du delar, så fint hur barnen får vara delaktiga och vilken otroligt fin relation du och pappan har -era barn har verkligen tur som fått er, så mycket kärlek. Du besitter så mycket styrka, värme och klokhet. Sen kan jag verkligen känna med dig då jag också har stort behov av att få vara själv, men du tog dig igenom även det. Tack för inspiration på så många sätt, Nanna. (Ursäkta att det blev så lång kommentar nu ❤)

  3. Hej!
    Vilket varm och hemtrevligt rum ni har fått till. Håller just nu på för fullt att inreda mitt barns rum
    Får jag lov att fråga varifrån den blå mattan kommer?

    Ha det fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s