Morgon med syster

Idag kom min syster förbi en stund på morgonen och vi pratade ikapp med julklassiker i bakgrunden. Älskar att ha en syster så nära, både geografiskt och mentalt. Tillsammans med min mamma har hon under ett par år skrivit på en roman och jag längtar tills jag håller boken i min hand och får krypa ner under ett täckte och sträckläsa.

Jag bjöd på min favoritsmoothie bestående av jordgubbar, jordnötssmör, havremjölk och banan, toppat med granatäpple. Så gott!

Samtalen med Hedvig rymmer ofta alla nyanser av livet, precis som jag tycker om. Vi pratade om böcker, kärlek, hälsa och frihet. Om friheten jag känner just nu över att kunna röra mig fritt mellan alla rum. Att inte behöva tänka på att stänga dörrar, plocka undan efter mig när jag går från ett flow till ett annat, att allt som händer här beror på oss. Och om rädslan jag känner för att kroppen inte ska bära mig från dag till dag. Om möten och glöden och hur man håller allt vid liv.

Nu spelas Nina Simone hos mig och jag ska lägga mig och bläddra i boken jag köpt till min dotter i julklapp. Du anar säkert vilken, men mer om den snart.

Önskar dig en fin vecka ❤

2 reaktioner till “Morgon med syster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s