Första Advent

Första advent startade i tystnad med kaffe ur min största kopp, julknäcke och levande ljus. Sen har jag lyssnat högt på Sarah Klang hela dagen medan jag flyttat runt möbler och tavlor på det där intensiva sättet som händer ibland när jag får en idé. På eftermiddagen kom pappan och barnen på adventsfika och sedan fortsatte kvällen med att jag och storebror inredde hans rum. Ska visa snart… kan bara säga att det är helt underbart att göra såna projekt med honom. Engagemanget, idéerna och ivern har inga gränser.

Mina amaryllis har slagit ut till dom allra vackraste och så fina ihop med barr tycker jag. Såg Maris vackra bukett och hade precis innan köpt hem samma kombination. Så fint ❤

Nu har precis en fin person varit på besök. Närvarande, varmt och nära. Kvällen har blivit sen och i det gröna rummet ligger storebror och drömmer. Ska krypa ner jag också, tacksam över en dag utan huvudvärk och närheten till min familj. Imorgon väntar frukost med min fina syster och frilansdag.

Hoppas du haft en fin första advent.

En reaktion till “Första Advent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s