Detaljer

Hemma hos oss är den en enda röra just nu, nästan precis överallt. Men måndagar är numer min frilansdag och det tror jag blir bra för min hjärna som även den tenderar att vara rörig. Så just nu måste jag välja mina fokus och idag ligger det på köket.

Som du vet håller vi på att få det upprustat och fram till nu har jag inte riktigt orkat bry mig om den ena halvan av rummet, men nu blev jag plötsligt sugen på finare diskredskap – dessa köpte jag på The kitchen. Där hittade jag även en fin bakform som jag tänker mig en mjuk pepparkaka i till adventsfika i December. Nätpåsen köpte jag på Granit och Amaryllis från Bunches.

Jag har någon slags föreställning om att det ska vara nystädat och fint för att jag ska unna mig blommor. Men just idag bestämde jag mig för tvärtom eftersom det inte kommer att vara städat och fint här på ett tag. Jag ska snart berätta mer om varför allt är upp och ner… Det är lite personligt, men ändå fint på något vis.

Idag när jag köpte blommor tänkte jag på min lillebror. Honom som jag bara träffat 3-4 gånger senaste tio åren eftersom han bor i Tokyo. Igår fick jag veta att han gift sig lite hemligt, och jag är så glad att jag har fått träffa henne och kan föreställa mig i fantasin. All lycka till er älskade Aron.

3 reaktioner till “Detaljer

  1. Pingback: Julfint

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s