Snöblomma – i samarbete med Grandpa

I samarbete med Grandpa.

Tidigt på morgonen tog jag båten ut till Asperö för att göra något av det roligaste jag vet, nämligen att skapa stämning och bilder tillsammans med annacate. Idag kändes det alldeles extra fint eftersom vi skulle göra ett samarbete med Grandpa. 

Jag har besökt deras butik så länge jag kan minnas. Har alltid älskat att gå omkring där och inspireras av allt snyggt, fint och genomtänkt. Och jag har alltid slagits av att det finns något för alla, både inredning och mode, väskor, accessoarer och coola detaljer för både honom, henne och alla där emellan. Personalen är varm, kunnig och genuin och får en att vilja återvända. Och som du kanske vet har jag jobbat lite i butiken sedan en tid tillbaka, vilket gör det extra roligt att lyfta fram några favoriter.

Vi flyttade runt tallkvistar och krukor med vinyl i bakgrunden och kaffe i muggarna och konstaterade att julstjärnan Snöblomma är lika vacker släckt som tänd.

Jag har varje år tänkt att att jag ska investera i fina stjärnor till mina fönster, men faktiskt inte riktigt hittat den där som får mig att falla. Snöblomma kommer från Watt & Veke och är gjord av tre lager semi-transparent papper och ljuset blir otroligt fint. Du ska få se…

 Snöblomma, jag skulle vilja ha dig i varenda fönster hos mig. Eller i alla fall två bredvid varandra i mina vardagsrumsfönster…

Träskorna är ett samarbete mellan Grandpas egna märke Low key och småländska Moheda. Så otroligt bra kombination och jag sneglade på dessa flera gånger i somras när jag jobbade i butiken. Tänk vilken fin julklapp till någon du tycker om. Och dom blir bara finare och finare med tiden.

Ullpläden är stickad av skandinavisk ull av hög kvalitet – så härlig att svepa om sig nu i vinter, tänker jag.

Medan vi fotade träskor började det mörkna utanför, och trots regnet fick vi lite julkänslor. Visst är den fantastiskt vacker när den är tänd? Sprider ett varmt, mjukt ljus omkring sig.

Terracottakrukorna i fönstret kommer också från Low Key och finns i fem storlekar och är handgjorda i miljövänlig lera som tål både värme och frost. Så fint med tall tycker jag och perfekt med hyacint i den minsta storleken.

Här någonstans la vi ifrån oss kamerorna, gjorde nytt kaffe och fastnade i samtal. Jag har ju ännu mer fint att visa men det får bli en annan dag.

7 reaktioner till “Snöblomma – i samarbete med Grandpa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s