Jobb i november.

Idag har snön yrt utanför fönstret och jag har pendlat mellan en mängd olika känslotillstånd medan jag kollat igenom mina fotomappar. En av dagarna då jag var hemma med migrän drog jag tjocktröjan över pyjamasen och gick ut bland löven och andades in november i lungorna. Jag har så stort behov av den där tiden att bara få vara inne i mig själv som du vet.

En tidig morgon förra veckan kom min syster över på frukost och fick vara med på ett hörn när jag skulle fota ett jobb för Carlshamn till Instagram. Därefter försökte vi summera våra liv på en knapp timme innan hon var tvungen att gå. Skulle kunna sitta vid ett frukostbord och prata en hel dag med någon nära som hon…

 En annan dag bjöd vi hem pappan på vegetariska hamburgare, då jag skulle göra ett instagramsamarbete med Felix. Notera den lilla hamstern i hennes kjollinning. Den är med precis överallt, så högt älskad att det har byggts ett hem till henne med uthus och allt du kan tänka dig. Sötnos heter hon och jag är visst mormor.

I torsdags kom ett så fint paket med posten. En av Emma von Brömssens vackra koppar – ett samarbete med Götefors.  Kommer alldeles säkert att dricka både te och kaffe ur den många gånger i höst.

Och för någon månad sedan var jag inbjuden till en frukost på NK för att lyssna till höstens trender inom allt från nagelstyling till smink och doft. Fick så fina blommor med mig och flera härliga produkter som jag inte hunnit prova. Och jag tänker att jag borde lära mig mer om allt sånt där. Av någon anledning har det aldrig riktigt blivit så, utan jag går mest runt med naturliga naglar och ytterst lite smink till vardags.

Snittblommor<3

Gör mig så otroligt glad alltid.

Och idag var jag på NK igen för att äta en god julfrukost innan årets julskyltning avtäcktes. Barnen och pappan var med, vilket var extra mysigt eftersom de bor hos honom den här veckan. Ska försöka visa lite fler bilder därifrån en annan dag.

Nu: te och spikmatta. Hoppas du har en fin söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s