På fredagen

Fredag.

Jag har längtat efter utrymmet att landa och tiden att falla om jag behöver. Och nu sitter jag här i tystnaden med levande ljus, med samma motstridiga känslor som alltid när barnen lämnat. På väg från jobbet samtalade jag med en väldigt klok kvinna, och jag suger in vad hon berättar om erfarenheter och livets skiftningar. På franska bageriet köpte jag med mig äppelbullar och hos Tant blomma hittade jag amaryllis och chrysanthemum. Jag känner i luften att hon vet hur det är.

Och hemma. Av med allt hårt åtsittande mot huden och på med pyjamasen som Minna tipsade mig om. Finns här och är otroligt skön och så fin att du  bara behöver dra över en tjocktröja om du ska gå till affären.

Och ner med fötterna i mjuka tofflor från Betón som kom igår i brevlådan. Har längtat efter ett par sköna tofflor och efter att ha provat ett par hos Cattis, beställde jag ett par egna. Älskar dem!

Nu ska jag sova, städa och tillsist måla läpparna röda och möta upp en vän för några glas bubbel på stan. Det blir fint.

Önskar dig en varm och fin helg.

8 reaktioner till “På fredagen

  1. Tofflorna har jag spanat på länge och pyjamasen MÅSTE jag ha nu när jag mest går hemma och skrotar i valpland. Blir mer flärd då! Kram!!

  2. Så fin pyjamas. Lät så härligt att bara gå runt i pyjamas, tror jag tar mig en sådan lördag =)

    Trevlig helg.

  3. Pingback: Fint i postfacket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s