November playlist

 God morgon torsdag.

Här kommer min Novemberlista lagom till morgonkaffet. Hoppas att du ska tycka om den lika mycket som jag. Och Du. Något jag skulle uppskatta otroligt mycket just nu är dina tankar om vad du önskar läsa, se och känna när du tittar in hos mig och Northern sisters. Ha en fin dag nu ❤

7 reaktioner till “November playlist

 1. Härligt!
  Tack för lista, hittar jag den under ngt på Spotify?jag läser gärna om vardag med två barn (samma sits här!)
  Sant även din vardag från där du inspireras att skriva till oss.

  1. vad roligt att du gillar! nej, jag tror inte att du hittar den på annat sätt. dumt kanske, men har inte öppen profil överlag. Du får leta upp det du gillar 🙂
   och tack för tankar om vad du vill läsa. jag tar det till mig!
   Kram och fin vecka nu

 2. Hej,
  jag tycker att din blogg är så fin och det är den första jag kollar på dagarna när jag tittar bland mina favoriter. Något som jag uppskattar väldigt mycket är att du visar ”vardagen” på ett så fint sätt. Det känns ”ärligt” och varmt, jag uppskattar mycket när du skriver om mat, mode och inredning.
  Tack för att du delar med dig!

  1. åh tack snälla för din kommentar. Och glad att du gillar just vardagen, som jag tycker om att dela med mig av.
   Kram och ha en fin vecka
   /Nanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s