Om gårdagen och höstens skiftningar.

Igår tog jag mina barn i handen och vandrade bort till Slottskogen tillsammans med Sofia. Kamera, kaffe, plättar och sylt i väskan. Vi skulle göra vårt andra fotojobb för dagen, ett uppdrag som du kommer få se på Instagram om några veckor.

Kände mig sådär lite suddig inombords, med för många fokus. Två stylingar, två plåtningar, hundratals bilder, ett kalas för honom, en kompis till henne och en blogglansering över alltihop, liksom ett vackert väder som man bara vill stanna upp och sänka axlarna i. Så oerhört kul med den fina responsen vi fick igår. Känner mig väldigt peppad framåt nu ❤

En porslinskatt från loppis i fickan. Jag vet ingen som vårdar sina gosedjur och prydnadssaker så ömt som hon. För en liten stund var den borta bland löven, men tack och lov dök den upp igen.

Fascinerande hur skogen kan te sig så olika bara några meter ifrån varandra. Så vackert med frosten och kylan, så vackert med solen som som silar igenom träden, värmer och gör allting gyllengult.

Lyssnar just nu oavbrutet på den här och planerar en låtlista till Dig. Fin måndag nu och njut av mina systrars vackra inlägg.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s