Varmt välkommen till Northern Sisters!

Kanske har du följt mig genom åren eller så har du precis hittat hit. Tänker att en presentation av mig vore på sin plats hur som helst.

Jag heter Nanna, är 38 år och mamma till två barn. För tre år sedan separerade jag och pappan och det har varit en känslosam resa att hitta balans och stabilitet i ett varannan-veckas-liv fyllt av längtan, kärlek, egentid, kreativitet, skuldkänslor, jobb och passion.

Jag frilansar till viss del inom foto, styling och text som du får ta del av här. Men bloggen är också min fristad där jag landar, formulerar, reflekterar, delar och andas. Jag älskar att få kombinera bilder och texter, ord och fragment.

Jag älskar också att duka upp frukostar.

Och blommor får nästan alltid plats hos mig

Liksom något jag läst eller hört. Ofta musik jag lyssnar på.

Ibland skriver jag om kläder och fina ting, tips och sådant jag önskar mig eller blir inspirerad av. Men vill helst dela med mig av sådant som är tillgängligt för flera. Ingen konsumtionshets eller svindyra grejer hos mig.

Barnen brukar vara med på ett hörn. Jag vill visa dem vad jag gör och vad som är viktigt för mig, men inte på bekostnad av deras integritet. Tillsammans har vi skapat en nära, kärleksfull tillvaro där det allra viktigaste är att få vara sig själv.

Ibland jobbar jag på Grandpa, ibland jobbar jag på en förskola. Däremellan skriver och fotar jag, gör samarbeten i egenskap av influenser med bloggen och Instagram som plattform. På Instagram heter jag @nannakerstin om du vill följa!

Jag är en högkänslig person. Måste ta allt i min takt och låta mig själv landa, reflektera och ha mycket egentid för att fungera.

Jag älskar att såsa runt i morgonrock med kaffe och lyssna på P1 eller någon intressant pod. Funderar mycket över kärlek och relationer och har i framtiden lovat att dela med mig mina tankar om kärlek här på bloggen. Och så drömmer jag om att skriva en roman baserat på alla brev jag och en kärlek skrev till varandra under ett år…

Jag älskar hav, djup, yta och bredd. Samtal som aldrig tar slut.

Jag kan säkert verka lite rörig och spretig emellanåt, men jag hoppas att du ska finna ro och inspiration hos mig. Är så otroligt glad över att få blogga här tillsammans med så fina och inspirerande kvinnor, och ser så mycket fram emot att tillsammans skapa en vacker plats utan traditionell reklam som stör flödet.

Varmt välkommen att följa mig och mina systrar ❤

8 reaktioner till “Varmt välkommen till Northern Sisters!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s