Fredag med Jane & Serge.

Jag har haft en vecka i total långsamhet, avskärmad från allt utanför och inne i mig själv från morgon till kväll. Men nu har jag fått ny migränmedicin, sovit dubbelt så många timmar mot vad jag brukar, druckit citronvatten och sänkt axlarna. Och allra viktigast. Jag har funderat över förändringarna jag behöver göra och vilken hjälp jag behöver för att klara det.

Idag tog jag mig ur bubblan och famnen står vidöppen för mina barn som jag ska hämta alldeles strax. Det pirrar inombords… Förutom barnens ankomst, hittar jag fredagskänslor genom blommor från Bunches, kolor från pärlans och en tröja som jag har sneglat på sen i somras hos Miss Ragtime. Jane & Serge, min eviga favorit och har följt mig så länge jag kan minnas. Mamma brukade spela den högt i bilen när vi var små…

Nu doftar det eukalyptus här, sängen är bäddad med nytvättade lakan, sången fyller hela rummet och jag känner mig lite piggare.

Je t´aime moi non plus.

Nu tar vi fredag ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s