Inspirationsdag för Influencers och lite annat på helgen.

Nanna van Berlekom-birthday weekend Lite Slow blogging över mig just nu. I lördags firade jag min systers 40-års dag. Har så otroligt svårt att förstå vad som hände med tiden. När jag letade i mina gamla dagböcker för att finna något roligt att bygga mitt tal på, kändes alla historier som om dom var igår, eller kanske förra veckan ungefär. Jag har skrattat och gråtit så att tårarna har forsat medan jag läst igenom dagbok efter dagbok… Jag skulle verkligen inte vilja vara tonåring igen. Så mycket smärta, så mycket oro, ångest, ältande och problem. sådant som egentligen inte borde vara ett problem. Mest så oerhört vilse och osäker i både sig själv och alla sammanhang, ni vet det där att inte lita på sitt eget omdöme. Så otroligt skönt att växa och landa mer och mer i vem man är.Nanna van Berlekom-birthday weekend2 På söndagens förmiddag pressade jag säkert 15 clementiner och svepte i mig, innan jag tog på mig min glittriga byxdress och åkte till Clarion Post för en inspirationsdag för Influencers med TrendenserKristin Lagerqvist:influencersFoto: Kristin Lagerqvist

Jag är så otroligt glad över att jag var med på denna dag och kväll. Jag har på sistone känt mig väldigt inåt och tyckt att dom här stora sammanhangen varit lite svåra att finna en plats i. Men åh! Så mycket inspiration jag fick både genom föreläsningar och alla härliga människor jag pratade med under kvällen. Jag tog inte med mig kameran denna gång, men Kristin fångade mig på bild med ett glas bubbel tillsammans med Mia, Malin, Carolina och Johanna.

Idag känner jag en sån där bubblande pepp inombords och jag ska verkligen försöka hålla kvar den och omvandla den till en mer aktiv blogg och inspiration till Er.

Så min fråga till Dig denna kväll är: Vad tycker dom att läsa om hos mig? Vill du ha mer text? mer bilder? Personliga historier och tankar? Mer inredning? Mode? Musik? Wishlists? Berätta för mig! Din åsikt är ovärderlig<3

Hoppas Du får en fin vecka nu.

12 reaktioner till “Inspirationsdag för Influencers och lite annat på helgen.

  1. Personliga historier, inredning, mode och musik. Älskar dina tankar om livet, din stil (mode och inredning) och din musiksmak!

  2. Tänk så lustigt det är, jag tittar in här titt som tätt. Läser dina fina ord och stannar till lite extra för att fundera över livet. Och så igår stod jag alldeles där bredvid dig utan att veta att du är du 🙂

  3. Dine musikktips er så fine! Tror du vil like Astrid S- Paper Thin og fra New Zealand: Yumi Zouma:)
    Ellers har du en nydelig og var stemning i tekst og bilder, bare fortsett som du gjør nå. Liker også at bloggen din oppleves som lite komersiell:)
    Takk for alt du deler og fin vår til deg!

  4. Jag tycker så mycket om dina personliga inlägg om känslor och tankar kring livet. Gärna mer sådant och gärna ännu djupare om det inte blir för privat. Jag dör ju av nyfikenhet! Finns personen som värmde ditt hjärta kvar eller varför inte och lite mer kring välmående för dig för det inspirerar även mig!
    Gärna mer musiktips och även fler bilder på dina outfits som är så fina! Tack för att du delger! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s