Julklappar.

Nanna van Berlekom julklappar3 Några riktigt fina ting från mina närmaste. Tunika från Le Kiosk (min gulliga mamma har shoppat julklappar hos oss), Dr Martens Pascal från min närmaste vän och största utmanare, julbukett från barnens farmor och farfar, boken Gröna smoothies från min systers familj. Och världens godaste kolor, Pärlans, i finaste asken. Tack!Nanna van Berlekom julklappar2 Grönkål, ananas, banan, kokosvatten och kokosflingor var min frukost igår. En riktig boost och jag är peppad att ta hand om min kropp 2017. Och julorkidé, så vackert när den blommar, och det gör den vill jag lova. Varje år, massor av små vita blommor, till och med mina små skott i fönstret blommar för fullt just nu.Nanna van Berlekom julklappar1Och böcker… Kaffe och bok kan vara den bästa sysslan när man är ledig och helst vill hänga i soffan intill granen. Den översta kom på posten från en bloggläsare. Tusen tack Malin! Jag tror att jag kommer att älska denna.

Nu ska jag göra te och ta mig an 3:e säsongen av SKAM. Oj, oj… det är lätt att bli besatt, om du inte börjat kolla än så bara gör det Nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s