Lately…

 katten En dag hade jag med mig en katt till jobbet. Gulligaste hjälpredan helt klart.Nanna van Berlekom-homeEn annan dag möblerade vi om och gjorde plats för någon annan som ska bo med oss.Le Kiosk loft2 1200x797Och där emellan har vi jobbat med att få färdigt Le kiosk Loft. Idag hade vi lite smygöppning, och nu kommer vi ha öppet alla lördagar 11-15, men även vissa andra dagar och kvällar. Återkommer om det! En hel hög med nya mattor har vi fått som du ser….. love it! Nanna van Berlekom-home2Min skänk fick en ny plats och har gett mig en nyförälskelse.Nanna van Berlekom Le kiosk loft11S och E kom förbi och sa hej idag, så himla fina!Nanna van Berlekom-home3I det här hörnet står min säng numer och det finns ett område som just nu tar över hela min hjärna. Jag pratar om kärlek…. En person klev rakt in i mitt hjärta och rörde om i allt jag tidigare trodde på. Han har fått mig att lyfta blicken, tänka större, ifrågasätta mina egna val och normen som jag, och säkert du också lever efter. Och numer är jag inte säker på hur jag vill leva längre. Det handlar fortfarande om min bästa vän, största utmanare, han som ställer frågorna som ingen annan gör och älskar mer än någon annan jag känner.

I tankarna har jag börjat sätta ihop ett långt blogginlägg om ämnet som har så många dimensioner, så vad tror ni… hade ni gillat det?

15 reaktioner till “Lately…

  1. Ja, hemskt gärna, det vore en förmån att få läsa. Och jag säger som någon ovan här; gärna fler musiktips från dig, det du tipsar om brukar gå på repeat här hemma sedan:)

  2. Åh vill gärna läsa det… så roligt att höra att att det händer kärlek mellan dina rader, anade något sorgligt istället och det hade vart så trist. Önskar dig stilla lycka. Ditt skrivsätt är lite stilla balsam för själen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s