Brännö.

Nanna van Berlekom-Branno På söndagen packade jag för en vecka på Brännö med barnen. Vi mötte upp pappan och tog oss ut tillsammans till det stora huset mitt på ön. Trosorna är från emma & malena och det skönaste jag haft på mig, och Sandvargen skrev jag ju om här.Nanna van Berlekom-branno2 En vecka med ro i själen var min önskan. Som nyplockade bär från trädgården till frukost, havsdopp i både sol och regn, barnens skratt och närhet, klättra i klippor, fiska krabbor, sena sommarkvällar med ett glas vin i handen och tystnaden. Den här tystnaden.Nanna van Berlekom-branno3Min tisdag började hos Andrea på Brännö Yoga Studio. Hon har byggt en studio i trädgården där hon håller kurser och drop in på sommaren. Jag blev så inspirerad att börja yoga ordentligt, och skulle helst också vilja lämna stan och flytta ut till en ö.. Tror verkligen att mitt högkänsliga sinne skulle hitta mer balans med havet, naturen och lugnet så där nära.Nanna van Berlekom-branno4Lite vin och ost på trappan sen efter en lång dag med lek på Brännö varv. Ska försöka ta med kameran dit någon dag så att jag kan visa… Som att hamna i en helt egen värld, lite som Bangkok typ.

Och nu är kvällen sen och jag saknar någon speciell som stod mig nära, lyssnar på Tallest man on earths vackraste låt och ska snart krypa ner bredvid två myggbitna trassliga underbara barn.

2 reaktioner till “Brännö.

  1. Ser verkligen ljuvligt ut med yogastudio 🙂
    Jag stod ute på vår nybygga altan imorse och yogade… Man känner sig nästan religiös på något vis. Ett sådan lugn lägger sig i hela mig ❤
    Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s