Om sommarlov, Sandvargen och outlet

 nanna van berlekom- sandvargen Sommalov betyder mer kaffe på kvällen, fina loppisfynd och läsning tycker jag… Svalorna ska sitta på väggen och jag älskar färgen.nanna van berlekom- sandvargen2 Och Sandvargen.

Han svarar så himla klokt på alla frågor om livet som man kan fundera över. Han är glittrig, snabb, modig och lagom äventyrlig och kommer alltid fram när man behöver honom. Bästa läsningen om du har en 5-6-7-8-9-10-åring i närheten ❤

Universum är allting, sa Sandvargen. Allt som finns! Det är här och nu och då och där. Det är ljus och mörker, galaxer och stjärnor. Planeter, kometer och trumpeter och örnar och björnar – och sådana där dammiga röda karameller som ligger längst nere i byxfickan ibland.

Det är verkligen underbart att kunna läsa kapitelbok utan bilder för sitt barn, bara sväva i väg rakt in i en fantasivärld tillsammans. Vi både skrattar och funderar mycket när vi läser den här, storebror och jag.

roses blackOch Du. på fredag mellan 15-18 har vi outlet på Sveagatan 20. Framförallt kan jag lova dig en massa megaposters, men också en del felköp, sista-exet grejer och lite annat fint. Det kommer vara stökigt och rörigt eftersom vi tömt hela lokalen och precis ska måla om alltihop. Men varmt välkommen att fynda alltså och sprid gärna ordet…

Nu ska jag svänga ihop pannkakssmet och klä på barn för att gå till sjöfartsmuséet och kolla fiskarna. Fin onsdag till dig!

En reaktion till “Om sommarlov, Sandvargen och outlet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s