Säg hej till finaste Ruby-Li och Billie-Rose…

 Nanna van Berlekom-Mrs Mighetto style 1200x797 Jag är så himla glad över att vi har fått äran, av ytterst få, att få sälja Mrs Mighettos nya kollektion som riktar sig mot andra rum än barnrummet. Signerad och limiterad förstås.

Fullkomligt älskar dessa två vackra starka individer. Först var Billie-Rose min favorit, men modet hos Ruby-Li får mig att älska henne lite mer och nu hänger hon kvar i mitt sovrum som en påminnelse att våga.Nanna van Berlekom-Mrs Mighetto Ruby Li staende 1200x797 Ruby-Li

”I vardagens norm finns inga höga toner, inte heller djupa diken. Alla funderingar stannar på en nivå av trygghet. Till plötslig en dag, då allt som tidigare rymts
innanför ramen vänds ut och in och kastas bort. Allt som pålitligt vaggat min tillit och säkerhet. En förändring i nyanser, en skakad symmetri, en dominobricka som faller – spannet växer, djupet berör och ny styrka finner sakta, sakta nya vägar…”

Nanna van Berlekom-Mrs Mighetto Billie - Rose 1200x797

Billie-Rose

”En bön, en önskan, en dröm. En omöjlighet, ett mirakel. Så långt bort, så främmande. En plats långt, långt härifrån där nuet inte längre finns. Vill att någon ska märka ifall jag inte är där. Vill att någon ska sakna min frånvaro. Själv är nödvändigtvis inte ensam. Tyst är nödvändigtvis inte rädd. Att se och bli sedd. Smärtan från erfarenhetens resa kan med lite hjälp bli något enastående. Något fantastiskt tar form… ”Mrs mighetto Ruby-li 1200x797Här är hon igen, den modiga.

Fin fredag till Dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s