Livet skiftar i sina färger.

Nanna van Berlekom-birthday1 Jag har firat födelsedag och sålt kläder på megaloppis, gjort ett fint fynd, druckit champagne med två nära och ätit frukost med en kär vän, pratat om livet ur olika perspektiv och skrivit långa brev till någon. Min helg har skiftat i alla nyanser och denna måndag tänker jag fylla med barnens närhet och andas hav på en ö tillsammans med dem och en barndomsvän.Nanna van Berlekom-birthday2Samtidigt som vi bakade scones ringde en bloggläsare och instagramföljare och peppade mig och lämnade så fina ord efter sig. Dina bilder är som poesi sa hon, och jag känner mig lite rosig när jag skriver det.. men blir så himla glad när människor ser igenom ytan och liksom jag uppskattar det som finns bakom. Det som ibland är skört och svårt men samtidigt så vackert. Vi pratar om livet på riktigt.Nanna van Berlekom-birthday3Och människor som vet vad man gillar. hur fint är inte det? Jag menar pioner, gröna keramikmuggar, bok av favoritförfattare, presentkort på Weekday, choklad i vackert papper och handkräm från Other stories.

Every cloud has a silverlining. Orden har följt mig genom helgen och in i den nya veckan.

Hoppas din blir fin!

Ps. Har  absolut inte glömt alla era frågor. Har börjar sätta ihop det första inlägget av tre.

2 reaktioner till “Livet skiftar i sina färger.

  1. Jag har ett annat fint citat som jag tycker passar dina bilder och dina texter ”A mind that has been stretched by new experince can never go back to its old dimensions”.
    Leve livet och alla dess vindlade vägar ❤ 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s