Frågestund.

Nanna van Berlekom-matine sneakpeak

Idag har jag lyssnat om och om igen på Open hands, älskar den! På lördag spelar hon på Pustervik – ett tips till dig som bor i Göteborg.

Och detta kan man kanske kalla lite sneek-peek på en sjukt fin City tote som kommer upp tillsammans med massa annat fint i morgon.

Fast egentligen ville jag bara säga att jag märker att ni är ganska många nya som hittat till Nanna van Berlekom. Varmt välkommen! På efterfrågan tänkte jag nu sätta ihop ett inägg där jag berättar lite mer om mig själv. Men kära Du, hjälp mig gärna på traven, vad vill Du veta? Jag ska verkligen göra mitt bästa att svara på allt. Om företagande, bakgrund, varannan vecka livet, färgkoder, Le Kiosk, högkänslighet, relationer… Ja vad vill Du veta?

Hoppas du får en underbar vecka nu ❤

11 reaktioner till “Frågestund.

 1. Älskar de vackra och stämningsfulla bilderna du bjuder på. Min fråga är var det fina gröna porslinet kommer ifrån. Kram

 2. Hej,
  jag har väl ingen direkt fråga, utan ville bara säga att du nog har det vackraste namnet! Min mormor hette Nanna och jag har aldrig tänkt på det som ett fint namn, men i kombination med ditt efternamn alltså. Och så fin hela headern är!
  Kram Ulrika

 3. Halloj!

  Jag undrar om du har pluggat på universitet? Och i sådana fall vad? Tycker att det är en djungel det där med att välja universitet och utbildning.

  Kram Linn

 4. Hej Nanna,

  Du verkar vara så klok och du har inte fått så många frågor än så här kommer tre:

  – Har du någon knepp för att hålla dig lugn I vardagen när du är hemma själv med dina barn och det uppstår en stressig situation, typ du måste vara på ett möte men barnen vägrar klä på sig. Jag har ganska mycket tålamod men det tar så mycket energi. Till slut har jag ingen energi för mig själv.
  – Jag separerade mig från min dotters pappa för 2,5 år sedan. Jag har en ny kille men är så otrolig rädd att mysslickas igen. Jag vet att man ska chansa och följa hjärtan men min hjärna säger ‘akta dig Alicia, tänk om det händer igen’.Hur vågar man skaffa barn igen?! Ja, jag frågar eftersom du kanske är i en liknande situation och har sådana tankar också, katastrof tankar alltså.
  – Kan du tipsa om fina ställen runt Göteborg om man vill åka till kusten några dagar? Typ hyra en bil och stanna på lite olika ställen. Jag har varit i Göteborg men kan så lite om omgivningen.
  – Och säg tre ord som definerar dig.

  Hoppas du får det super bra i Málaga, det finns så mycket att uppleva där, kultur, mat, havet…

  Un besito,
  Alicia

 5. Hei Nanna!

  Jeg lurer på hvilke blogger du liker som ikke er svenske? Noen andre nordiske?

  Også Lurer jeg også på hva du tenker om mørke farger? Jeg har gått over til ”den mørke siden” og har fått amnge fantastiske wow-opplevelser siden huset begynte å bli mørkere og mørkere, og bare mer og mer spennende, koselig og magisk.

  Og enda et spørsmål: når du valgte å skrive om din högkänslighet, hvordan føltes det? Var det en lettelse og noe du hadde tenkt lenge på å dele, eller var du bekymret for responsen (eller å få lite respons)?

  Stå på!

  Hilsen Gråblomsten

 6. Hej Nanna!

  Tack för din fina blogg och inspirerande tankar. Jag har en fråga som kanske är för privat, men jag chansar. Det är en fråga som utgår från mig själv egentligen. Med tanke på högkänslighet, kände du någonsin att livet med kärnfamiljen blev svårt att hantera, att din person inte ”passade in” i den normen? Jag tänker utifrån de svåra val som uppstår då man kanske inser vikten av att verkligen vara sann mot sig själv och identifiera hur man kan bli den bästa versionen av sig själv.

 7. 1. Vad är det bästa med ditt hem? Vad gör det personligt?
  2. Berätta något vi inte vet om dig! 🙂
  3. Hur ser du på tiden? Hur får du ihop allting?
  4. På vilket sätt är bloggen viktig för dig?
  5. Har du haft beroendesjukdomar nära dig? Något du vill dela med dig av?
  6. Vad kommer din skaparvilja ifrån?
  7. Vad är det finaste citatet du vet?

  Tack för en fin blogg!

 8. Hej Nanna!
  Förstår om du kanske inte vill berätta vad du tjänar. Men tänkte bara fråga vilken som är din största inkomstkälla, bloggen, Le Kiosk, eller andra uppdrag?

 9. Är Le kiosk ditt jobb ”på heltid”, och om ja, vad jobbade du med innan du lyckades med det? Om du haft andra jobb innan det vill säga 🙂

  Frågar för att min sambo är väldigt intresserad av att bli egenföretagare och funderar mycket på hur man tar sig dit och ”lyckas”. Så det vore kul att höra din historia! PS. Din blogg är så mysig och genuin, det lyser igenom att du är en härlig människa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s