tre fina från dagen.

Nanna van Berlekom-three things Jag vaknade intill pionerna. Älskar hur dom ändrar sig för varje dag och blir vackrare och vackrare fast på olika sätt.Nanna van Berlekom-three things2 Drack svart kaffe i all hast, med ny ring och nytt armband. Jag som bär väldigt lite smycken är glad att kunna välja precis vad vi ska ta in i butiken. Snart finner du dessa två finheter hos oss. Freckles Lovisa 1200x797Sen bar jag i väg en trave inramade Freckles för att plåta mot en fasad. Och Du… Lovisa är nog min favorit. Tycker så himla mycket om den här. Men du hittar allihop under Nyheter.

4 reaktioner till “tre fina från dagen.

  1. Åh, Nanna! Jag tror bestämt att jag ska önska mig presentkort från Le Kiosk när jag firar min examen. Ljuvliga ting att skapa sin egna lilla drömvärld med.

    Tack för att du driver en sådan berörande blogg!

    1. Tusen tack vilka fina ord! ❤ och ja, vilken bra present att önska sig! kram och lycka till med examen

      1. Tack! Så fint att du tar dig tid att svara på kommentarer. Att skriva masteruppsats i det magiska majvädret känns lite lättare med ett lycka till från en av mina absoluta favoritbloggerskor. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s