Varmt tack och pioner till dig.

Nanna van Berlekom- Thank you Kära ni

Wow vilken respons jag fick på förra inlägget. Känner mig alldeles varm inombords och lite blygsam över alla fina, igenkännande, peppande kommentarer. Samtidigt som jag älskar att dela känslor, har jag paradoxalt nog också lätt för att känna mig utelämnad när jag gör det, men det kanske också hör till själva högkänsligheten. Alla era ord gör det helt klart värt det när jag märker att det är viktigt för så många fler. Varmaste tack till varenda en som delat med er av era erfarenheter och tankar kring ämnet.Nanna van Berlekom- Thank you2 Förutom ett helt gäng med människor med samma eller liknande personlighetsdrag som jag, vilket känns oerhört fint att veta, så fick jag också några andra kommentarer som gjorde mig väldigt glad:

Sara skrev:

”Vad fint skrivet. Jag är själv nog inte högkänslig, men började genast att fundera på vilka i min omgivning som kanske är det och hur jag bemöter dom. Tack för att du delade! Kram”

Johan skrev:

”Tack för värdefulla ord. Jag har en nybliven flickvän som begåvats med HSP. Massor av
Underbara drag finns men som pojkvän behöver jag få in allt jag kan om era “egenskaper” för att vi skall förstå varandra. För övrigt ett för mig tidigare totalt okänt fenomen men likväl väldigt intressant. <3”

Då man så lätt känner sig missförstådd, felbedömd och konstig som högkänslig, så betyder ju människors vilja att förstå otroligt mycket.

Nanna van Berlekom- Thank you3

Årets första bukett med pioner är alltså till Dig. Hoppas du får en fantastisk Valborg och helg. Själv ska jag andas in doften av mina barn, äta långsam frukost och måla tillsammans med dem.

4 reaktioner till “Varmt tack och pioner till dig.

  1. Hei Nanna. Er det noen som fortjener pioner så må det være deg! Flott, sårbart og ærlig innlegg du skrev om deg selv. Jeg kan jo ikke vite akkurat hvordan du har det, men jeg føler jeg kan forstå deg godt, og fikk derfor lyst til å skrive til deg. Det er modig å vise sin sårbarhet, og det er vakkert å kunne glede seg over de positive evnene som kommer med den. Det kreative og intuitive, det å kunne lytte til seg selv, tørre å finne sin nisje hvor man kan fungere på et eller annet nivå. Jeg føler at det å innimellom oppleve gleden av flyt er noe av det beste som finnes – den gode summen av engasjement og mestring, kanskje litt sånn du har det når du suser rundt med kaffen og kameraet. Håper du aldri slutter med det, både for din egen del og for de som følger bloggen din. Takk skal du ha, og jeg håper du husker å ikke overvurdere hva du skal få til på én dag, men like viktig er det å ikke undervurdere hva du kan få til i løpet av et helt liv. Alt godt.

  2. Så himla fint och bra att du skriver om detta! Jag har fram t nyligen följt många livsstilsbloggar men tröttnat på det där ytliga. Stannar kvar hos dig och hos Minna Tuva Linn! Ni skriver från hjärtat och om viktiga saker! >3

    1. Dina ord gör mig så otroligt glad, för det känns så viktigt för mig att det inte är bara yta utan lite mer det verkliga livet.. kram till dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s