Med Come on Eileen i bakgrunden.

 Nanna van Berlekom- homemade bread Det var igår jag vaknade till det här nybakade brödet och varm sol. Sen hände något som fick mig att tappa både orden, balansen och aptiten.Kiosken spring-Smokeyblue mugg + handMest kaffe idag, i ny favoritmugg och ny jacka från Zara.Nanna van Berlekom- homemade bread + PrioritaireLäser Prioritaire för tredje gången och den påminner mig om passioner Då och Nu och att jag själv måste skriva mer för att känna mig hel.Kiosken spring-vaser blandat_ Mina skott börjar få rötter och jag har fotat alla möjliga vaser.Kiosken spring-blandade finheterOch samlat ihop favoritsaker i en birdview. Du hittar förstås alltihop i en kiosk nära dig.

Jag har lyssnat på Montt Mardié hela dagen för att den påminner om en annan fas och om en fin person i Stockholm som kommer till Göteborg imorgon. Jag har drömt om lillasysters söta andedräkt mot mitt ansikte och hennes varma kramar. Om storebror i mitt knä, nära, hur han berättar om världen. Och nu ska jag packa ihop mig och gå över till en fin vän en stund.

Nya tag imorgon, vi säger så.

5 reaktioner till “Med Come on Eileen i bakgrunden.

  1. Vännen, det där första lät inget bra alls ju… Det efter den varma solen… Hjärtan till dig genom luften, kram!

  2. Åh vad vackra ord och bilder du har i din blogg, du får mig att vilja och våga bli en ny kvinna. Var ligger er affär?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s