Tips på enklaste maten.

Nanna van Berlekom-lunchJag har precis ätit min favoritmiddag, om vi pratar mat av enklare slag. Och igår åt jag samma sak till lunch. Jag är lite av en upphakningsperson om du inte redan visste det. Lyssnar på samma låt 20 ggr i streck eller äter samma mat flera dagar i rad osvNanna van Berlekom-lunch2Stek bladspenat i olivolja tillsammans med vitlök, salt och peppar. Pressa över citron och riv över parmesan. Viktigt är att det är mycket spenat och mycket citron. Servera till pasta. Sen kan man ju göra lite vad man vill om man vill piffa till det. Jag la till tomater och kapris igår och ett stekt ägg idag. Mums.

Nanna van Berlekom-vallmo Till morgonkaffet förundrades jag över vallmon som slagit ut bredvid den första. Vår i luften nu eller hur?Nanna van Berlekom-kitchenOch vi har en fin skärbräda på väg in, liksom skopor, skedar och smörknivar i finaste trä.

Nu har jag ett viktigt brev att skriva. Men jag måste nog gå och köpa någon mörk choklad, koka te och tända ljus först. Fin kväll till dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s