Dagarna som passerade.

Nanna van Berlekom-easter10 Första dagen efter ledigt och jag känner mig lite förvirrad. Knaprar i min chokladägg till kaffet och skorna är nya. På radion diskuterar Bob Hansson och Lena Andersson om Kärlek i Filosofiska rummet och jag fastnar själv lätt i dom stora frågorna i livet.

Men nu tänkte jag att vi skulle kika på vad som samlats i min kamera under helgen.

Nanna van Berlekom-easter15På lördagen lämnade jag två underbara barn till sin pappa. Som alltid kändes hemmet alldeles tomt efteråt och då får jag ett starkt behov av att plocka, städa, rensa, samla ihop saker, mina känslor och mig själv. Med kaffet  i handen och musik i bakgrunden tar jag rum för rum.Nanna van Berlekom-easter16Körsbärskvistarna fick nytt vatten och ny plats.Nanna van Berlekom-easter13En Tystnad kom upp i sovrummetNanna van Berlekom-easter12 Alla blommor fick vatten och näring.Nanna van Berlekom-easter18Jag blev serverad frukost på sängen och låg kvar i timmar och planerade FlorensNanna van Berlekom-easter14 Jag köpte en ljusstake från loppisen över gatan. Den på väggen där.  Nanna van Berlekom-easter17Och åt räkor och rosé en middag.

Jag har också sett Kerstin Thorwalls ”Det mest förbjudna”, köpt en ny favoritklänning, druckit vin på Doktor Glas, sprungit en slinga i skogen, köpt Way-out-west biljett, kollat tatuering, skrattat, gråtit, lyssnat och pratat. Och idag spelar jag mest den här medan jag packar helgens ordrar.

Hoppas du haft det fint.

8 reaktioner till “Dagarna som passerade.

  1. Fint skrivet och fina bilder! Såg andra delen av Kerstin Thorvall bra och tragisk på samma gång… Ska försöka ta mig tid till att se tredje delen snart.

    1. Tack Hanna! Ja ta dig tid att titta på den. Själv är jag sugen på att läsa boken. Fin helg till dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s