Havet och våren och lite tipsigt.

springfeeling3Varannan helg åker vi till vårt favoritställe vid havet och jag kan inte beskriva vad det gör med mig. Luften, vattnet, horisonten och tystnaden. Vi promenerade medan solen sänkte sig och drack kaffe medan den gick ner helt.springfeeling4Man kan inte känna annat än ro, eller hur..springfeeling

Så här vill jag möta våren tänker jag. Jag vill ta mig tid att skriva mer, sätta upp håret med mjuk mocka rosett, plantera sticklingar och ta med mig kaffet ut. Och jag skulle vilja bädda sängen med nya färgen Muga  springfeeling2Om du bor i Göteborg kan jag tipsa om att imorgon kommer Tom Malmqvist till Poesi & Prosa och temat för kvällen heter VillkorJag befinner mig nånstans mitt i boken I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv som är oerhört gripande. Imorgon ser jag fram emot att höra honom läsa.krukor 1200x797Igår flyttade ett stort gäng växter in hos mig. En av mina närmaste vänner har åkt iväg på ett stort äventyr och jag har tagit på mig uppgiften att ta hand om hennes blommor. Massor av fina skott ska jag plocka tänker jag.. Den stora lummiga gröna började med en liten passionskärna. Så himla fin tycker jag att jag måste testa själv.

Här kan du hitta den bubbliga krukan, Krukan Bladverk och Krukan Botan. Och det var allt för idag, hej hej.

En reaktion till “Havet och våren och lite tipsigt.

  1. Vilket fint hem du har. Det är så mysigt att kunna växla omgivning på helgerna, den platsen ser så fridfull ut. Njut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s