Långsam lördag och ny kimono.

_MG_6430indiska kaftan

Hos oss är det långsam lördag och jag älskar när allting får ta sin tid. Vi har gjort Babes in Boyland´s granola och jag bär med mig kaffet runt i lägenheten, läser Gp mellan varven och planerar dagen lite löst.

_MG_6355indiska kaftan2

Jag har en ny Kimono, även den från Indiska, och jag har en känsla av att jag kommer att bära den hela våren ungefär varje dag. Nu önskar vi oss en fin lördag, eller hur?

Hej hej!

Ps. en bra låt! Avi Buffalo: What´s in it for?

10 reaktioner till “Långsam lördag och ny kimono.

 1. Blir så glad av din blogg. Jag befinner mig där du befann dig i slutet av 2014 och att titta in här ger mig ljusglimtar i min tillvaro. Tillförsikt och framtidstro genom meningsfull text och vackra bilder.

  1. Kära Karin, Dina ord gör mig varm i hjärtat. Det du går igenom nu är tufft.. jag vet precis.. men det kommer att bli bättre. Tiden gör verkligen något med en.. så låt det ta sin tid. Varm kram

 2. Hej

  Har du målat om sovrummet i en ljusar nyans eller är det ljuset i bilderna som spelar ett spratt? Tyckte så himla mycket om färgen på tidigare bilder och tänkte sno den i köket men nu så ser den mycket ljusare ut?

  MVH
  Helena

  1. hej! det är samma färg! Ljuset som gör att det skiftar så.. färgen är ganska mörk. Spännande med ommålning 🙂

 3. fantastisk kimono och likaså fantastiskt musiktips! tycker verkligen om band som har dessa, nästa sjuttiotals-klingande tonerna som Avi Buffalo har. tack! nu vet jag vilken skiva som kommer snurra på repeat hemma hos mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s