Share.

_MG_6329share1

Jag har vårkänslor idag. Fantastisk känsla när stegen blir lätta och sinnet mjukt. Jag köpte anemoner på vägen hem och andades in sol och ljus.

_MG_6333share2

…och unnade mig en glass till kaffet. Vet du att Share är den mest fantastiska konstboken och en av våra bästsäljare? Den innehåller hela 50 verk av konstnärer från hela världen och varje sida är perforerad så att du lätt kan riva ut dem och rama in. Älskar idén!_MG_6346share3

Jag har ett nytt halsband runt halsen, det är fortfarande ljust ute fast klockan är snart 16 och jag ska rusa och hämta barn och gå på dans. Känner mig lite som nyförälskad inombords.

2 reaktioner till “Share.

  1. Åh, hur kan jag ha missat den boken? En liten fråga bara. Har försökt komma in på Le Kiosk lite då och då under dagen för tänkte se om ni hade några väggkalendrar. Men sidan är stannar upp och laddar inte klart? Vet inte om det bara är så för mig – då är det nog här hos mig problemet är!

    1. förlåt mitt sena svar Åsa! jag skulle testa en annan webläsare! Jag vet inte med mig att det varit problem över lag.. ja! kolla in boken. Underbar! ha en fin söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s