Lite från helgen.

_MG_6252saturday2  På lördagen dukade jag upp frukost med bröd från Franska bageriet och Fredrik Paulúns Hallon och kakaogranola. Kaffet smakade äntligen gott igen efter en riktigt sjuklig vecka._MG_6268saturday7Vinkokta musslor och räkor igen. Med vitt vin och bra prat blev det en perfekt lördagkväll._MG_6280saturday6 På söndagen blev jag serverad frukost på sängen. Lyxigt! Vi pratade om vilka filmer vi skulle vilja se under Göteborgs filmfestival och bestämde oss för att åka till havet._MG_6287saturday5 Det blåste iskalla vindar men var fantastiskt för själen. Älskar att promenera vid havet, älskar känslan när hav och blåst rensar hjärnan. Älskar att han är en sån där person som kan åka till en vacker plats vid havet för att sitta i telefonmöte istället för att stanna inne på ett tråkigt kontor._MG_6297saturday4 Nu ska jag samla ihop mig för en ny vecka. Hoppas din blir fin.

4 reaktioner till “Lite från helgen.

  1. Hej!

    Vart kommer din taklampa ifrån på första bilden? Har länge suktat efter ”Vanadin”-lamporna från Ikea, men vill ha en som hänger och som är lite större liksom så det har inte blivit att jag köpt dem. Finns den du har fortfarande att få tag på? Låter som ni haft en fin helg med mycket uppladdande 🙂 Ta hand om dig!

    1. jag har köpt denna hos Mokkasin. kolla med henne om hon har den kvar annars kanske hon vet vart du kan hitta den… älskar min! ha en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s