Spretigt en onsdagkväll.

_MG_6194feverday

Idag har jag och lillasyster legat nedbäddade i soffan och huttrat under samma filt och medan hon sovit har jag fått undan mail och annat jobb. Medan jag tryckt i mig ingefära, honung och citron har hon ätit ispinnar och velat ha mig nära varenda minut.

_MG_6190feverday2  I söndags hade vi det allra finaste kalaset jag kan tänka mig och det kommer att stanna i hjärtat länge, länge. Exakt i vilken form behåller jag för mig själv, men att det betydde mycket för barnen var det ingen tvekan om. Blommor i överflöd fick vi av gästerna ❤

first aid kit

First aid kit. Foto: Fire & Joy 

Du har säkert redan sett det här? Men det är bara så vackert och inspirerande. Kolla in filmen hos Sofia

mumford-and-sons

Jag är fortfarande lite ledsen över att vi inte fick biljetter till Håkan. Inte för att det är samma sak, men nu såg jag precis att Mumford & sons ska spela i Göteborg och blev sugen. Lyssnade på I will wait om och om igen när lillan skulle födas.

dare to swim 2

Dare to swim the ocean 2 av Kristin Lagerqvist

Och nu har vi fyllt på med Kristins vackra print. Du hittar dem under Nyheter hos Le Kiosk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s