Svar på frågor.

_MG_6207questions3Det har kommit in en del frågor på sistone och jag har i vanlig ordning var lite halvdålig på att svara. Så jag tänker att jag samlar ihop dem så här istället. Första frågan handlar om mina gröna byxor från Weekday. Byxorna är ganska höga i midjan, vida som en kjol nästan och lite kortare, slutar typ ovanför vristen på mig (som är 171 cm lång och har storlek Medium). Frågan var hur dom kommer sitta på en lite kortare person, och jag tänker att det säkert också blir fint… alternativt kanske Du kan be att få dem upplagda några cm._MG_6200questionsFärgen i köket heter Vårljus och kommer från Beckers, NCS-kod: 2005-630Y_MG_6201questions2Koppen i mitten i mittenhyllan fick jag av min syster i julklapp och den är köpt hos Artilleriet Kitchen, men jag kan tyvärr inte hitta den i deras webshop nu._MG_6156vardagsrumBordet som vi använder till allt.. Middagar, jobb, pyssel, barnkalas osv kommer från Furniturebox (Inte heller här kan jag hitta en direktlänk till bordet) Jag hade egentligen kollat in ett finare på Lauritz, men det visade sig vara svårt att få tag i ett 140 cm långt bord som var vad jag fick plats med då (i min nya lägenhet hade jag gärna haft ett längre…)Florens_-lagerqvist-9301I Florens ska vi bo på Park Palace. Jag fick resan i julklapp (hur fint? <3) och han hade googlat upp detta boende och hamnat hos Krickelin, vilket gör mig helt övertygad om att jag kommer älska detta ställe. Och denna lilla värld alltså! Photocredit till Kristin Lagerqvist.

Hojta om jag missat någon fråga som du ställt…. Tänkte även ge mig på en ny presentation av mig själv här på bloggen, så om det är något speciellt du undrar får du gärna lämna din fråga i kommentarsfältet nedan.

Ha en fin tisdag allihop.

3 reaktioner till “Svar på frågor.

  1. Byxorna, lite dröm sådär. Också lite lustigt, eller kanske olustigt, att man får för sig saker. På något sätt skulle jag gissa att du kanske var 163cm, HELT utan att veta varför jag skulle tro det. Blir lite rädd för mig själv (och risken är väl att vi är fler som fungerar likadant), hur sådana tankar uppkommer, att man (läs:jag) antagligen så gärna vill sätta etikett på människor så egna antaganden uppkommer…
    Tack för fin inspiration!

  2. haha! ja men så är det ju säkert för dom flesta. Man målar upp bilder och får idéer om hur saker och ting är… Tack för att du tittar in här 🙂

  3. Tusen tack för svar ang. byxorna! Köpte ett par svarta i xs och de passar fint i längden! Reste i dem nyss, sååå sköna!
    Tack för världens mysigaste blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s