Från Paris till Florens.

IMG_0263parisblomster4 När jag tömde min kamera häromdagen hittade jag några bilder från Paris för två år sedan. En frukost i den lilla vindsvåningen mitt i Marais. En sådan frukost där man plockar ihop dom tallrikar och bestick som finns och handlar frukost nere på hörnet, och dricker kaffe länge ihop med någon man tycker extra mycket om. Älskar sådana frukostar!IMG_0279parisblomsterAlla dessa små blomsterbutiker. Alla vackra dörrar och golv. Känslan att vara i en annan stad, gå på nya gator och korsa nya gränder…

IMG_0286parisblomster3Får mig att längta till april för då väntar Florens på mig. Resa och boende är redan bokat men om Du har några tips på restauranger, caféer, kultur, dettamåstenibaragöra… så lämna hemskt gärna en kommentar. Tusen tack ❤

7 reaktioner till “Från Paris till Florens.

  1. hej! jag har aldrig varit där tidigare. Men vi ska bo på Park palace hotell och det ser väldigt mysigt ut tycker jag..

 1. Hej!
  Ett par små tips! Missa inte att gå upp till piazza Michelangelo, en utsiktspunkt med fantastisk panoramautsikt över staden.
  Sen vill jag också tipsa om matparadiset Eataly, som nu även finns i Florens (fanns tidigare bara i Turin och New York tror jag). Perfekt ställe för att handla med sig godsaker (mat/vin) hem, och även att äta mycket gott på. Förstås även mycket gott kaffe, men det får man ju överallt i Italien☺️.. Ligger mitt i stan. Här är deras hemsida: http://www.eataly.net/it_it/negozi/firenze

 2. åh det finns ett ställe med fantastiska viner och antipasti. Helt fantastisk mozzarella och godaste burratan jag ätit någonsin. Ligger i Santa Croce, en gata in från torget. Jag minns inte vad det heter, men jag har sparat ett visitkort så jag återkommer.

  1. Note Di vino heter det!!! försökte länka till tripadvisor, men det verkar inte vilja gå fram. Sök på det där så får du lite mer information

   för middag: Il Santo Bevitore, Supergott, supermysigt, superservice och bra priser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s