Fredag med song for zula.

_MG_6156vardagsrum

Idag har jag suttit halvsjuk över datorn och försökt trycka i mig nyttigheter och te med mycket honung. Mest har jag ägnat mig åt att gå igenom material från Formex och mailat nya leverantörer. Spännande att se alla nya fina ting som kommer att hitta till butiken närmaste tiden, eller hur?

_MG_6128

 Jag har också drömt mig tillbaka till tisdagen.. Det kändes ju som en fredag när han kom till mig med både musslor, räkor och bubbel. Jag skulle verkligen unna varenda människa jag känner att ha en filosof nära. Samtalen tar aldrig slut, jag lovar dig, och dom kan ta vägen precis var som helst. Du har liksom ingen aning om när du börjar var det hela kommer sluta. Älskar det!

_MG_6173fridayflowers2Jag fick hjälp att byta plats på tre lampor den kvällen också. Jag skulle inte kalla mig själv ohändig, men elen den vågar jag inte röra eftersom jag antagligen är alldeles för spontan och går på känsla i det mesta som rör inredning. _MG_6166fridayflowersOch här är fredagsbuketten! I vanlig ordning flyttar jag runt blommorna för att maxa njutningen. Önskar dig en fin fredag och helg nu. Själv ser jag otroligt mycket fram emot långfrukost och filmfestival med barnen.

Ps. Kan inte sluta lyssna på Song for Zula

2 reaktioner till “Fredag med song for zula.

  1. fint … och den sången! älskar! den var mitt låtbidrag till nyårsmiddagen! och den hänger i … 🙂 krya! och fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s