hej från köket.

vintage hos mig2Det är snökaos i min stad idag. Hela situationen får mig att längta efter barnen något oerhört. Tror att jag aldrig kommer att vänja mig riktigt vid att inte vara en del av deras vardagsglädje. Äntligen snö liksom… som dom längtat efter den.vintage hos mig

Mitt kök är ett sådant där i grunden helt oinspirerande kök med beige plastmatta, beigebrunt kakel och 90- talsluckor. Ja, ni fattar. Det är knappt att jag orkat ta tag i det eftersom det är en hyresrätt. Men nu är det målat och i söndags skruvade jag upp och målade in en gammal hylla och nu är jag peppad att fixa resten också.

vintage hos mig 3

På grund av kaoset lämnade jag paketen på Sveagatan och gick hem och plåtade och gjorde jobb vid datorn istället. Imorgon kommer vår kategori Vintage att fyllas på med fint. Håll utkik.

På vägen hem köpte jag årets första semla och min bakgrundsmusik idag har varit Phosphorescent. Nu serveras det snart musslor och färska räkor här på en vanlig tisdag. Älskar vardagslyx!

Hoppas du har en fin tisdag Du med

15 reaktioner till “hej från köket.

  1. Jag förstår precis. MEN du kommer att vänja dig och allt kommer bli bra. Det handlar bara om att ge dig lite tid, du kommer att anpassa dig till nya livet. För mig har det tagit 2 år och 2 månader att äntligen känna att jag kan bli lycklig igen. Saknaden äter inte upp mig längre och jag tänker glatt på hur min dotter har det och fantiserar på vad hon gör just nu och längtar jätte mycket tills vi ses igen. Och du är definitivt en del av deras vardag, även om du inte är där fysisk så finns du i deras hjärta. Puss och kram och håll ut, det blir bra jag lovar.

    1. Tack rara för dina ord. Jo men visst gör tiden att man lär sig att hantera det på ett annat sätt. Men jag tror samtidigt att det alltid kommer finnas längtan inom mig… och visst är det viktigt att tänka på att man är en del av deras vardag hela tiden. ha en fin torsdag! kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s