Min Söndag och new in.

nannafilmDenna kalla söndag har jag mest hållit mig inne. Jag har växlat mellan te och kaffe, filosofiska rummet och olika podcast, gråtit till en berättelse om en olycka, målat klart mitt kök och skruvat upp en hylla, vikt barnens tvätt och bläddrat i filmfestivalens nya katalog. Jag njuter så extremt mycket av min egen tid när jag lyckas ha den.nannagreenByxorna är ett av mina senaste köp. Älskar både färgen och vidden och jag bar dem både på julafton och nyår. Till våren tänker jag mig ett par vita sneakers till.nannaeduardsDen här axelväskan från Eduards har jag önskat mig i säkert ett år och äntligen har jag en egen. Helt perfekt för en laptop, lite småkrafs och telefon. Tips! Det finns en enda svart kvar som dessutom ligger på rea. Med koden EXTRA10 får du ytterligare 10% rabatt på reapriset.

Nu önskar jag dig en skön söndagkväll och en mjuk måndag.

5 reaktioner till “Min Söndag och new in.

  1. Fina bilder & ord som vanligt! Letar tips & inspiration för att möblera om vårt vardagsrum så att vi får plats med både matbord & soffor/tv. Har du några tips? Kram

  2. Sååå vackert du har det hos dig! Magi! Byxorna! Topp! Är de superlånga eller funkar de om man är 162 lång? Vet ju inte hurlång du är förstås☺️ Hur ser jag förresten om du orkat svara mig? Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s