Dagen och tiden.

saturday1

Min morgon började med en blåbärssmoothie i sängen.

Frysta blåbär

yoghurt

lite mjölk

havregryn

linfrön

honung

mixa!

saturday2Sen tog jag kaffet till fönstret och tittade ut över vattnet och vinterlandskapet på andra sidan. Det var länge sedan jag satt där.saturday3På väg till jobbet köpte jag stjärnflocka och eukalyptus och här ser ni mina senaste köp. Ett fodral till laptopen från P.A.P köpt hos Vallgatan12. Och en tröja från COS som kommer bli min favorit denna vinter.

Jag vet inte hur det är med dig, men jag är en sån där introvert person som behöver egen tid, tystnad och att få gå in i kreativa processer för att ladda om och fungera som människa. Livet rusar på lite väl snabbt just nu och om jag verkar frånvarande här så beror det inte på att jag tappat lusten, utan att jag kämpar med tiden. Den här lilla sfären är en av mina bästa platser och jag hoppas att jag ska bli lite mer kontinuerlig snart.

En klok person sa: Vi lever framlänges och förstår våra liv baklänges.

(Horace Engdahl)

Tusen tack ni alla som läser och lämnat så fina kommentarer. Jag uppskattar varenda ord ❤

9 reaktioner till “Dagen och tiden.

  1. Jag är precis likadan, kämpar med tid, ork och en pojke som snart är två år med allt vad det innebär. Så jag vill bara säga, ge dig den tid du behöver, och tack för den tid du lägger på bloggen, dina inlägg är alltid lika fina och fulla av inspiration!

  2. Åh, jag känner så väl igen det där, eller åtminstone nåt liknande. Jag känner ofta en press från andra att ge mig ut och att det är så positivt att ha många järn i elden. Att det är genom att omge sig av andra människor en ska glömma, gå vidare och må bra. Men periodvis, nästan jämt faktiskt, känner jag ett stort behov av att skala av och skapa en enkelhet för att ge mig själv chans att läka och komma ikapp. Behöver få tillgång till min egen hjärna, och inte andras, för att kunna bearbeta och tänka. Så ta den tid du behöver, en måste få bestämma själv vad som är det bästa för en. Kram

  3. Var inte orolig, jag tror vi är många som troget väntar tills mer tid finns. Instämmer med vad någon tidigare hade skrivit, tack för den tid som du redan lägger på bloggen. Din sida är ett av de finare ställena att läsa på, tycker jag. Fina grejer du hade köpt också. Ett PAP-fodral vill jag också ha en dag. Kram

  4. Jag känner igen mig. Är precis likadan.. Allt mitt kreativa försvinner mitt när livet bara rusar, sen är jag dålig på att stanna när jag väl KAN stanna.. Inser varje gång jag hinner komma ner i varv, hinner läsa bloggar, skapa, fota, att jag behöver ta mig mer tid att göra det, mår så otroligt bra då.

    Tack för en otroligt fin och inspirerande blogg!

  5. Egentid är grejen, speciellt bra är det i ett sånt där härligt fönster som man kan sitta i. Jag har inget sånt men har hittat andra favoritställen för egentid 🙂

  6. Återhämtning min vän, jag känner igen mig så dina tankar och känslor. För hinna med så måste vi återhämta oss. Stanna upp, mycket klokt. Först då är vi ikapp med själ och kropp. Saknar dig, kram Josefine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s