Och 2016 kom.

newyearFörra årets sista morgon var den första på evigheter då jag varken ställde klocka eller väcktes av barn. Starkt kaffe i min julklappsmugg vid ettsnåret var verkligen behövligt.new year2Jag börjar vänja mig vid det intensivt gröna som omsluter hela sovrummet. Varför målade du inte taket också? Undrade lillasyster. Och tja.. varför inte?new year3Nyårsafton passerade mjukt och jag ansvarade för dukning och potatis medan andra satte ihop fantastiska för – varm och efterrätter.new year4Skratten och samtalen måste ändå vara det bästa med alltihop. Jag tror att den här kvällen var en av mina gladaste under 2015 faktiskt.new year5Dagen efter blommade min amaryllis så vackert och varenda rum doftade av eukalyptusnew year7Vi åt upp rester från nyårsmiddagen och lyssnade på Håkan. ”För jag tror att när vi går genom tiden att allt det bästa inte hänt än”.

Välkommen 2016 – du ska bli något alldeles extra

4 reaktioner till “Och 2016 kom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s