Dagarna intill jul.

juljul1

Jag har några riktigt fina minnen med mig från helgen som gick.  En mysig frukost innan jobb. En Amasonkoncert. Frukt och nötbröd, bubbel och betydelsefulla samtal.

juljul2

Är du redo för julen? Själv har jag knappt hunnit tänka på den i år. Vi ska hålla till hos mig och jag försöker sänka både axlarna och kraven.  Julen för mig kommer att innehålla blommor, smaker, närhet och omtankar. Jag kommer lägga mest fokus på barnen och samtalen och minst fokus på städning,  perfektionism och höga förväntningar.

Om du är sugen på att inhandla något i sista stund så har vi öppet imorgon kl 12-18 på Sveagatan 20. Varmt välkommen!

En reaktion till “Dagarna intill jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s