Lately.

jul4

Kära bloggen och kära Ni som tar del av den… det har varit lite väl intensivt på sistone och jag känner mig i ofas med det mesta i livet just nu. 2016 innebär några mycket viktiga löften och stora förändringar… Men vad har jag sysslat med på sistone kanske någon undrar? Jo.

Byggfabriken3

En morgon för några veckor sedan åt jag frukost på Byggfabriken där Sandberg visade och berättade om sin nya fantastiskt vackra tapetkollektion Tradition och Tomas på Byggfabriken berättade om deras ekologiska färger Auro. Denna färgskala är framtagen för att matcha med tapeterna. Så himla fint.

mingel2

En lördag bjöd vi några nära till glöggmingel och testade årets glögg. Jag har också lyssnat till en briljant uppläsning av Jonas Hassen Khemiri Forum för poesi och prosa, betat av ett antal sommarpratare och lyssnat oavbrutet på en speciell låt med Future Island, målat om mitt kök och packat flera hundra ordrar i en kamp mot tiden.

cluseNågra favoriter.

Igår skickade jag en vansinnigt stor hög med Cluse klockor till kunder över hela Sverige. Så glad när jag tänker på alla som fått hem en sådan i dag. Några få klockor finns ännu kvar i lager.

Smulbricka  Andrée Jardin

Doftljus Victor Vaissier

Citruspressar Anna Wadle

Kökshandduk Not perfect linen

Kort växter Kartotek

Nu ska jag krypa ner bredvid min treåring och andas in hennes lugn. Hoppas Du får en fin helg och hoppas du följer mig dit jag sedan hamnar nu i förändringarnas tid.

3 reaktioner till “Lately.

  1. hej, undrar var du fått tag i besticken med träskaft? Kanske något du behöver ta in till kiosken och sälja? Önskar dig härmed lite julefrid! varma hälsningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s