Första advent.

1 advent

1 advent var dagen då jag äntligen fick feeling. Jag tyckte själv inte att det var en sådan stor sak, men har förstått på folks reaktioner att det kanske var ganska modigt ändå att måla om köket tillsammans med en 3-åring och en 5-åring. Men det är nog mitt bästa tips till småbarnsföräldrar som inte tycker att dom hinner något.  Låt barnen vara med istället. Det krävs såklart lite planering och förberedelse. Vi möblerade om och tog in madrass och kuddar och placerade i en hög på köksbordet och diskbänken. Och där satt dom båda två och tittade på medan jag visade hur man tejpar och penslar. Sen på slutet fick dom prova själva att pensla och rolla, innan dom hoppade ner i badkaret och jag fixade klart det sista. När första strykningen hade torkat bakade vi lussekatter,  tände ljus och gjorde varm choklad till finfint besök.

1 advent2

Fika med dom närmaste kan vara det allra mysigaste. Hoppas att Du också hade en fin första advent.

3 reaktioner till “Första advent.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s