Från förra helgen.

kustfolk10Det var verkligen en kall dag den där lördagen när vi kom till Brukstorget i Varberg. En nedlagd gammal fabrik blev en helt perfekt plats för Kustfolk – en  marknad med hur många kreativa människor om helst. När jag tömde kameran på bilder blev jag lite smått deppig över hur lite jag lyckats fånga av helheten och alla helt fantastiska deltagare. Här kommer ett litet svep av det om fastnade…

kustfolk11

Här står min fina vän och kollega Lotta och fixar tavelvägg på några sekunder. Älskar hennes foto längst upp till höger av hennes dotters fötter.

kustfolk3

Tant Johanna hade satt ihop helt makalöst fina helgbuketter i samarbete med Blomrum

kustfolk5

Så fint med blommor i korg tycker jag.

kustfolk6

Lisa Burenius och Kollijox hade tillsammans skapat väggbonader. Hur coola om helst! Se hur fint den hänger hemma hos Krickelin.

kustfolk8

Älskar alltid For good luck. Blir  sugen på både kristaller, temuggar och klänningar när jag besöker dem. Denna gång fick jag med mig en liten fransig väska som redan blivit favorit.

kustfolkmokkasin2

Mokkasins värld är alltid magisk…

kustfolkmokkasin

och jag har alltid beundrat deras vackra paket. Hur utsidan är fylld av lika mycket omsorg som innehållet.

kustfolk9

Känner mig ödmjukt tacksam för att jag fick vara en del av detta och vill rikta ett stort varmt tack till Kristin, Miranda, Lisa och Jennie som fixat och donat med allt runtomkring. Och till Claes som lånade ut denna fantastiska lokal och John´s place som försåg oss med världen godaste höstgryta på lördagskvällen.

Nu hoppas vi att denna helg blir lika fin som förra.

En reaktion till “Från förra helgen.

  1. Godmorgon! Känner mig ödmjukt tacksam att jag fick vara med om detta. Kommer att leva på detta länge och hoppas jag kan komma nästa gång. Alla ni är för grymma och inspirerar mig till tusen! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s