Efter kustfolk.

VBhotell6

Vi avslutade helgen och började den nya veckan på Varbergs stadshotell. Han fyllde år och jag känner mig så tacksam över att våra vägar korsades i augusti.

kustfolk4

Jag fick med mig blommor från Tant Johanna och dom vackraste paketen från Mokkasin. Åh jag hade gärna stannat kvar både i kustfolksvärlden och hängt på Asia spa resten av veckan om jag inte hade haft så vansinnigt många ordrar som väntade. Kan verkligen rekommendera dig att åka dit. Lugnet alltså… Så bra för själen.

VBhotell3Dom allra vackraste foton har Sofia tagit på sin dotter. Jag menar kolla det här helt magiskt vackra inlägget. Jag planerar att börja på en ny tavelvägg ikväll av alla miniprint jag samlat på mig. Min kamera är smockfull av bilder från helgen så mer kommer det bli i ett annat inlägg.

Ha en fin dag nu

2 reaktioner till “Efter kustfolk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s