Kustfolk i Varberg 21-22 November.

Kustfolk

Nu i helgen kommer årets finaste marknad att slå upp dörrarna på Brukstorget i Varberg. Det är en helt fantastisk samling kreativa personer som deltar och jag är otroligt glad och  stolt över att Le Kiosk ska vara med i finaste sällskap av bland annat Mokkasin, Kollijox, Tant Johanna, Drömma, For good luck, Krickelin, Lisa Burenius, Emma von Brömssen, Nikki Greenkunz, Patternplan och Sabina Botin.

Vi kommer att hålla till i en gammal fabrikslokal på Birger Svenssons väg 16E, där bland annat Lilla bruket har sitt showroom. Brukets restaurang kommer att sälja något ätbart och det hela kommer att bli så himla bra! Jag kommer att packa med lite av varje. Perfekta små julklappar som storksaxar, doftljus och tvålar från Victor Vaissier, trollsländor och mycket mer.

Nu hoppas jag att ni känner er riktigt lockade att planera in en tripp till Varberg i helgen. Varmt välkomna kl 11-16 på lördag och söndag!

3 reaktioner till “Kustfolk i Varberg 21-22 November.

  1. Hej! Den här kommentaren har inget med inlägget ovan att glra… Hittade din blogg när jag googlade efter snygga sänglampor. Har nu läst genom jag vet inte hur många inlägg, du har så fantastiskt fina bilder (och shopen verkar också ljuvlig) och jag grämer mig över att du bor i Gbg efter att ha hittat något med gravidfoton och insett att jag bor för långt bort, men lampan hittar jag inte… Det var en industrilampa i mässing som du fotat på ett nattduksbord, kommer du möjligen ihåg var du fått tag på den från? Hälsn, Elin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s