Low Key by Grandpa.

Grandpa Low key1

Det var en riktigt mörk förmiddag idag när jag skulle fota Grandpas nya märke Low key. Mina barn ville vara med och vi hade riktigt skoj med kameran, skrattade och tjafsade om vem som skulle hålla tavlan eller klockan och det mesta blev suddigt men vad gör väl det? Älskar dessa stunder!

I onsdags bjöd Maria Soxbo med bloggen Husligheter in till en härlig AW på Grandpa i Göteborg. Jag hade ingen kamera med mig denna kväll, utan kom insläntrande med andan i halsen efter storebrors dansavslutning. Jag fick ett glas vin i min hand och Jinx foodtruck hade lagat helt magiskt god vegetarisk mat med mycket koriander. Emma von Brömmsen var där och berättade om sina mönster, och Grandpa lät oss tjuvkika på deras helt nya egna märke Low Key. Jag har alltid gillat Grandpa just för att dom, trots sin coola träffsäkerhet när det gäller både mode och inredning, aldrig skriver någon på näsan. Deras  atmosfär har alltid varit varm, ödmjuk och inspirerande och efter denna kväll gillar jag dem ännu mer.

Grandpa Low key2

Low key består av allt från doftljus och coola print till skärbrädor, krukor och kalendrar. Tack snälla för denna fina välbehövliga kväll. Och tack älskade ungar för denna kärleksfulla dag tillsammans med er. Jag håller er extra hårt och nära  idag när världen stormar.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s